Archello

Archello is het enige platform dat meerdere verhalen vertelt omtrent projecten, van de producent tot de architect, dat het het rijkste en compleetste platform maakt voor architectuur en design.

www.archello.com

Architectenweb

Architectenweb is een platform voor architecten in Nederland. Het biedt designers een ruime keuze in diverse mogelijkheden om professionele informatie te verkrijgen en te delen.

www.architectenweb.nl

ArchitectuurNL

ArchitectuurNL is een vakblad en website over de wereld van de architect. Een inspiratiebron met volop artikelen over spraakmakende architecten, unieke projecten en ondernemen.

www.architectuur.nl

BNA (Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus)

De BNA is een netwerk dat modern, creatief ondernemerschap bevordert. Met als drijfveer de kracht van architectuur voor de leefomgeving. Bij de BNA zijn bijna 1200 architectenbureaus aangesloten.

www.bna.nl

BNI (Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten)

BNI is de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten. Het doel van de organisatie is het stimuleren en promoten van Nederlandse interieurarchitecten, in zowel binnen- als buitenland.

www.bni.nl

Bouwen met Staal (Building with Steel)

Dit vaktijdschrift, opgericht in 1967, verschaft nieuws en actualiteiten, evenals informatie over recente staalprojecten en (wetenschappelijke) ontwikkelingen die te maken hebben met bouwen met staal.

Deze publicatie trekt de interesse van zo’n 18.000 lezers: van ontwikkelaars en nationale en gemeentelijke overheden, tot architecten, aannemers, ingenieurs, staalfabrikanten, producenten en leveranciers.

www.bouwenmetstaal.nl

Duurzaam Gebouwd

Duurzaam Gebouwd is een kennisplatform voor de bouw- en vastgoedsector. Hun missie is om het bouwmilieu te verduurzamen door partners en leden te informeren. De organisatie heeft diverse communicatiekanalen zoals tijdschriften, websites en evenementen.

www.duurzaamgebouwd.nl

Houtblad (Wood Journal)

Houtblad is een informatief platform voor professionals in de hout- en bouwsector. Dit platform informeert professionals over verantwoordelijk gebruik en toepasbaarheid van hout en plaatmateriaal.

www.houtblad.nl

FRAME

Frame is ’s werelds meest toonaangevende interieurdesignpublicatie. Het tijdschrift heeft abonnees en leveranciers in 73 landen, evenals digitale redacteuren en vergunningen in China, Korea en Turkije. Sinds the oprichting in 1997 is het blad trouw gebleven aan zijn missie: om interieurarchitectuur op de kaart te zetten.

www.frameweb.com

Inside Information

Kom later terug voor meer informatie.

www.insideinformation.nl

MARK

Mark ziet zichzelf als het platform voor de toepassing en beleving van architectuur aan het begin van het derde millennium. Sinds de oprichting in 2005 is het tijdschrift een tijdige, visuele, niet-academische publicatie die gebaseerd is op informatie uit eerste hand van creatieve mensen. Mark is een radicaal internationaal perspectief, die een spotlicht richt op zowel sterarchitecten als nieuw talent, terwijl het de grenzen van de discipline opzoekt en de toekomst van de sector afwacht.

www.frameweb.com

PI

Pi is het toonaangevende tijdschrift in Nederland en België voor interieurarchitectuur en interieurproducten voor de totale projectmarkt: kantoren, horeca- en winkelinterieurs, openbare gebouwen, gebouwen in de culturele sector, de zorgsector en het onderwijs.

www.pi-online.nl